VISOLARIS AB

Om oss

Med tanken om hållbarhet och smart design ger vi dig som kund en möjlighet att utveckla din fastighet med effektiva solcellslösningar

Vill du betala per månad? Vi har lösningen. Månadskostnaden, med solceller och energieffektiva lösningar blir ofta bättre än du tror.
Omvandla din parkering, vid din hyresfastighet eller privata fastighet till en elproducerande solcelssanläggning. Visolaris har de kopletta lösningearna för att leverera färdiga fabriksbyggda solcelssanläggningar för parkeringar.
Effektiva hållbara lösningar som kombinerar egenproduktion av el med en utveckald och förbättrad parkering.
Om du funderar på att etablera elbilsalddning skall du absolut fundera på att kombinera det med solcellsparkering. En direkt lönsam kombination med egenproducerad el!
Med fakriksbyggda anläggningar slipper du också påverkan på befintliga fastigheter både vad gäller risken för problem med tex läckage, eller påpverkan på fastighetens utseende. 

Vår erfarenhet av byggprocessen, vi är ett systerföretag till Husdröm med mångårig erfarenhet av husproduktion, och våra utvalda samarbetspartner ger dig experthjälp ända tills din lösning är på plats, och ingångsatt.

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att få exakt den lösning för din parkering

Omvandla din parkering till en elproducerande solcelssanläggning!

Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar integrerade i lösningar för parkeringsplatser. Carports för en eller två bilar eller lösningar för större parkeringsplatser i flerbostadshus, som tex bostadsrättsföreningar.

Samarbetspartners

Vi startade vår verksamhet med huvudsyfte att skapa ett husföretag som tänker lite smartare och offerera kunder mer flexibla huslösningar men ändå hålla priser på en mycket konkurrenskraftig nivå i förhållande till den kvalitet vi levererar till kund. Med lång erfarenhet av konstruktion och produktion av kavlitetshus är vi väl förberedda att producera lösningarna för Visolaris.